Sastojci:
Podloga:
Fil:
Glazura:
Priprema:
Pomešajte maskarpone sir, slatku pavlaku (neumućenu) i šećer u prahu. Podeliti fil na dva dela. U jedan deo fila umešati 125g Pionir mlevenog keksa. Drugi deo fila pomešajte sa Bonno kremom od lešnika. (Ukoliko je potrebno dodajte još slatke pavlake u smesu da biste dobili potrebnu gustinu).
Poređajte u kalup Pionir Petit posni keks natopljen mlekom. Zatim, naizmenično ređajte sloj fila sa mlevenim keksom, sloj Pionir Petit keksa, sloj fila sa Bonno kremom od lešnika sve dok ne istrošite sav fil. Ostavite samo malu količinu za premazivanje torte. Gotovu tortu takođe možete premazati glazurom od čokolade. Tortu prvo malo prohladite pre stavljanja glazure.
Za glazuru, margarin zagrejte u posudi do vrenja, zatim skinite sa vatre, dodajte izlomljenu Pionir čokoladu za jelo i kuvanje i ulje i mešajte dok se sva čokolada ne otopi. Prelijte preko torte i ostavite da se stegne na sobnoj temperaturi. Prijatno!