Ukoliko je potrebno dodati još malo brašna ili mleka da se dobije testo pogodno za oblikovanje.
Deo testa (petina) odvojiti, umesiti sa kokosom i oblikovati polumesece.
U jedan deo testa dodati kakao i med, dobro umesiti pa praviti polumesece i druge oblike. Od preostalog testa vaditi kalupima srca, zvezdice, cvetiće... šta god poželite.
Peći u rerni zagrejanoj na 180 stepeni i peći oko 15 minuta, vodeći računa da se keksići ne prepeku.
Kada se ohlade spajajte ih džemom i prelivajte rastopljenom čokoladom.
Neke keksiće sam preko čokolade posula seckanim lešnicima.
Potrebno:
Fil:
1 l mleka
140 g gustina (7 punih kašika)
7-8 kašika šećera
125 g maslaca
100 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje
50 g mlevenih pečenih lešnika
100 g bele čokolade
200...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...