Sastojci:
Podloga:
Fil:
Preliv:
Priprema:
Rastopljeni maslac pomešati sa keksom, dodavati postepeno sok i kada se lepo sjedini formirati podlogu u kalupu. Koristila sam kalup prečnika 22 cm. Želatin pomešati sa tri kašike vode. Umutiti slatku pavlaku, dodati šećer u prahu, a zatim i mileram. Rastopiti želatin i postepeno dodavati filu. Kada se sve lepo sjedini podeliti masu na tri dela.
Prvi deo naneti odmah na podlogu i poredjati 100 g malina. Maline utisnuti u fil. Koristila sam smrznute maline. Drugom delu dodati Bonno lešnik krem, lepo ga sjediniti i staviti preko prvog sloja. U treći deo dodati preostalih 200 g malina, kratko umutiti i naneti preko drugog sloja. Ostaviti par sati da se sve lepo rashladi. Za preliv zagrejati slatku pavlaku i preliti iseckanu čokoladu. Mešati da se sjedini i preliti preko tortice.
Prezadovoljna sam ovom kombinacijom. Posebnu čar ovom čizkejku daje Bonno krem koji sadrži komadiće lešnika i ima veoma intenzivan ukus. Obavezno isprobajte, obećavam uživanje!
Recept je priredila Marija Belić @marija.belic.3