Sastojci:
Podloga:
Fil:
Glazura:
Način rada:
Pomešati Vitanova mleveni keks i kakao. U to dodati rastopljeni maslac i mleko i sve to dobro izmešati. Smesu ravnomerno rasuti po dnu kalupa, utapkati i držati u frižideru dok se sprema krem.
Mikserom umutiti krem sir, vanil i prah šećer. U posebnoj većoj činiji umutiti slatku pavlaku. U nastali šlag dodati smesu sa sirom i umutiti mikserom.
Na podlogu u kalup dodati polovinu bele smese. U drugu polovinu umešati Bonno krem sa lešnicima i ovom smesom dopuniti ostatak kalupa i staviti u frižider da se hladi.
Za glazuru, zagrejati slatku pavlaku skoro do ključanja i skinuti je sa vatre. Dodati izlomljenu Pionir čokoladu za jelo i kuvanje u vruću pavlaku i ostaviti par minuta da se malo istopi. Nakon toga dobro izmešati ovu smesu i pustiti je da se prohladi, ali ne i da se kompletno stegne (desetak minuta u frižideru ili 30 minuta na sobnoj temperaturi). Prohlađenu glazuru preliti preko čizkejka u kalupu. Prijatno!