Recepti

Recepti

Začinjen čoko-Bonno keks

Sastojci:

 

 

Punjenje:

 

 

Priprema:

 

Razmekšali puter umutitu sa šećerom. Kada je masa sjedinjena dodati jaja i ekstrat vanile.
Brašno, prašak za pecivo i cimet pomešati.
Pionir čokoladu za jelo i kuvanje na pari otopiti. Pa sve to (čokoladu, brašno, prašak za pecivo, cimet) dodati u prethodno umućenu smesu. Testo će biti meko ali ne dodajte više brašna.

 

Ostaviti testo 2 sata prekriveno kesom u frižifer. Kada prođe navedeno vreme izvaditi iz fružidera i malo pobrašnaviti sto i formirati kuglice. Pa ih ređati u pleh. U sredini napraviti prstom ilu nekim predmetom rupu.
Peći na 200 stepeni 10-12 minuta.
Izvaditi i dok je vruće opet rupu u keksu malo popraviti jer se tokom pečenja malo izjednači.
Kada je hladno filovati Bonno kremom.


Uživanje je zagarantovano. Prijatno!

 

Recept Marine Nikolić @marina_creative_lens

 

 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
Potrebno: Fil:   1 l mleka 140 g gustina (7 punih kašika) 7-8 kašika šećera 125 g maslaca 100 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje 50 g mlevenih pečenih lešnika 100 g bele čokolade 200...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Kora 150 gr Pionir mlevenog keksa 60 gr margarina 60 gr šećera u prahu 60 ml mleka   I fil 200 gr krem sira 30 gr...
Sastojci:   250 g Pionir mlevenog keksa 150 g Bonno premium lešnik krema sok pomorandže ili mleko 200 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje...
Sastojci:   300 g brašna 1 kesica praška za pecivo 1 vanilin šećer prstohvat soli 80 g šećera 4 jajeta 1...
Srećni božićni i novogodišnji praznici! X