Sastojci:
Punjenje:
Priprema:
Razmekšali puter umutitu sa šećerom. Kada je masa sjedinjena dodati jaja i ekstrat vanile.
Brašno, prašak za pecivo i cimet pomešati.
Pionir čokoladu za jelo i kuvanje na pari otopiti. Pa sve to (čokoladu, brašno, prašak za pecivo, cimet) dodati u prethodno umućenu smesu. Testo će biti meko ali ne dodajte više brašna.
Ostaviti testo 2 sata prekriveno kesom u frižifer. Kada prođe navedeno vreme izvaditi iz fružidera i malo pobrašnaviti sto i formirati kuglice. Pa ih ređati u pleh. U sredini napraviti prstom ilu nekim predmetom rupu.
Peći na 200 stepeni 10-12 minuta.
Izvaditi i dok je vruće opet rupu u keksu malo popraviti jer se tokom pečenja malo izjednači.
Kada je hladno filovati Bonno kremom.
Uživanje je zagarantovano. Prijatno!
Recept Marine Nikolić @marina_creative_lens