Potrebno je:
Za koru:
Za crveni fil:
Za beli fil:
Za preliv:
Priprema:
Pomešati sastojke za koru i utisnuti u kalup za čiz kejk. Ostaviti u frižider da se stegne kora dok spremate crveni fil.
Maline zamrznute sipati u šerpu sa vodom, šećerom i vanilin šećerom, kuvati oko 10 tak minuta, pa dodati jedan želatin koji ste razmutili sa 50 ml vode i ostavili 10 tak minuta da nabubri i dodati puding i izmešati sve.
Preliti fil od malina preko kore od keksa i ostaviti da se ohladi.
U vangli umutiti slatku pavlaku pa dodati ostale sastojke gore navedene. Beli fil sipati preko malina ohladjenih. Na kraju rastopiti čokoladu na pari sa uljem i maslacem i preliti preko belog fila. Ostaviti da se torta stegne i uživati u fenomenalnom ukusu.
Prijatno!
Recept @sugar_mama_m